3 Articles

Produse Recomandate

Maggi Ideea Zilei – Crocant La Cuptor

Posted by Andrei Ionita on
Maggi Ideea Zilei – Crocant La Cuptor

Cred că pe vremuri nu exista nimic mai țigănesc decât inimioarele alea de la Magi afișate în geamul oricărei gospodine. Găseai inimioare la etajul 1, la etajul 10, pe străduțe înfundate sau în sate uitate de lume. Țin minte că am văzut pe vremea aia inimioare în Dridu – o comună pe drumul care leagă Bucureștiul de nimic.

Tocmai de-aia Maggi îmi e un brand foarte antipatic. Mai mult decât antipatic. Desigur, nu sunt în target, dar tot e oribil la auz firma Maggi.

Ideea zilei a fost totuși puiul crocant la cuptor. Un pesmet prin care tăvălești puiul după ce-l înmoi puțin într-un ou bătut bine. Plus niște praf pe care-l amesteci cu ketchup și maioneză și iese un sos dulce-acrișor.  Lui Ciprian nu i-a plăcut. Mie mi s-a părut că-i numa’ bun.

Vă recomand cu mare drag, cu condiția s-aveți o mamă lângă voi ca backup. Eu am fost aproape să-mi tai câteva degete încercând să tai bucățile de piept de pui așa încât să aibă 3 cm. După care mi-am dat seama că nu trebuie respectate motamo, căci puiul iese la fel de gustos(sunt nefrancofon, deci nu-mi sări în cap că n-am scris  bine) .

Ah, și am folosit un grătat normal, din acela cu gaură în mijloc, pe care l-am băgat cu totul în cuptor ca să nu mă mai chinui să curăț pesmetul căzut printre zăbrele.

Per total, recomand!

Despre Lume

Filme de weekend: Hotel Transylvania

Posted by Andrei Ionita on
Filme de weekend: Hotel Transylvania

De multa vreme n-am mai vazut o comedie atat de buna incat sa merite povestita. As putea spune ca nu se mai fac filme ca pe vremuri dar ar fi o prostie din partea mea. Adevarul este ca nu mai sunt in target. Filmele sunt la fel ca inainte, numai ca e destul de greu sa razi la o scena in care actorul cade pe scari atunci cand nu mai ai doisprezece ani.

Asta e motivul pentru care imi plac filmele animate: Nu ai asteptari foarte mari si nici nu ajungi sa realizezi la sfarsitul filmului ca iar ai pierdut o ora si jumatate urmarind o comedie romantica siropoasa.

Hotel Transylvania e o animatie amuzanta, despre un Dracula antreprenor care conduce un hotel dedicat monstrilor, ferit de ochii lumii. Mai mult, este si un tata supra-protector. In rest, glume bune, scenaristi cu o imaginatie bogata si umor de situatie provenit din perspectiva monstrilor speriati de oameni.

Desigur, mergi la cinema sau cumpara DVD-ul, nu descarca varianta 1080p.BluRay.x264.Rosubbed de pe site-ul preferat de torente. 🙂