One Article

Produse Recomandate

De ce să Plătești Diferența?

Posted by Andrei Ionita on
De ce să Plătești Diferența?

UPDATE 2014: Am căutat și anul ăsta aceași teniși, pe care i-am găsit în acest magazin.

În principiu, atunci când cumperi ceva, plătești pentru valoare. Hai să ne gândim la valoare drept raportul dintre ceea ce dai și ceea ce primești. Cumpăr cartoful cu trei lei și îl vând cu patru. În cazul ăsta, valoarea se măsoară în unități monetare, adică un leu.

Cam așa se întâmplă și cu produsele pe care le cumperi pentru a le folosi. Pui în balanță beneficiile pe care le obții în urma cumpărării (satisfacerea unor nevoi mai mult sau mai puțin apăsătoare) și ceea ce pierzi (libertatea pe care ți-o oferă banii) și stabilești dacă primești suficientă valoare încât să merite schimbul. Evaluezi corectitudinea prețului, adică.

Unde vreau să ajung? La teneșii Se7.en. Sigur, probabil mai proști decât Converșii, dar cu siguranță în 6 luni îți permiți să-ți cumperi suficiente perechi de teneși încât să suplinești calitatea lor îndoielnică. Plus, să ieși mai ieftin cu mai multe perechi decât cu una de Converși. Deci pentru mine nu are valoare brandul, ci utilitatea practică a produsului. Când vine vorba de teneși.

Teneși Se7en