One Article

Produse Recomandate

Cum scapi de urmele de degete de pe ecran

Posted by Andrei Ionita on
Cum scapi de urmele de degete de pe ecran

Sunt genul de individ cu tenul gras și care are obiceiul de a-și pune degetele slinoase peste tenul gras. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, sunt destul de gras cu totul 🙂

În orice caz, problema mea e că las urme de grăsime de pe degete pe tot ce pun mâna, în special pe aparatura electronică. Plasticul lucios de la laptop, ecranul telefonului, mouse-ul. Asta ca să nu mai vorbim despre pahare sau alte suporturi pentru bere.

La chestiile din sticlă problema se rezolvă simplu, cu niște fâs pentru geamuri sau cu detergent pentru vase. Dar parcă nu-mi vine să dau cu buretele pe ecranul telefonului, iar grăsimea de pe fața și degetele mele se distrează cu soluțiile de geamuri și cârpele pentru ochelari.

Așa că mi-am luat 100 de șervețele pentru curățarea LCD-ului de la Emag. Își fac treaba mai mult decât decent și cu un singur șervețel curăț tot ce am de curățat prin casă. Ba chiar, dacă sunt zelos, bat și la ușa vecinilor să-i întreb dacă nu vor să le curăț elcedeurile.

Atenție: M-am documentat și cică e bine să eviți soluțiile antistatice, căci există riscul să se transforme într-o vaselină antistatică pe care n-o mai scoți de pe laptop decât cu o echipă de inamici ai grăsimilor.

PS: Super-tutorial :))