One Article

Despre Lume

Priorități: Diploma vs. Cunoștințe

Posted by Andrei Ionita on
Priorități: Diploma vs. Cunoștințe

Certificat de șmecher

și când zic cunoștințe mă refer la chestii pe care le aduni în creier și apoi le scoți în lume ca să îți atingi scopurile.

Certificat de șmecher

Google Organizează și anul ăsta Online Marketing Academy. Este un curs de SEM pentru studenți, absolut gratuit, la care eu m-am înscris pentru al doilea an consecutiv abia în al doilea semestru.

Au și o pagină, unde altundeva decât pe Google+, în care participanții pun întrebări referitor la program și chestii adminstrativ-gospodărești. Care crezi că e subiectul a 80% dintre întrebările de acolo. Ți-am dat deja răspunsul în titlu, nu te obosi să răspunzi.

Diplome, diplome și condițiile de obținere a diplomelor. Nimic despre aplicarea cunoștințelor, oportunități de angajare sau despre cum să faci ceva cu chestiile pe care le înveți acolo. Nu. Pur și simplu diplome pe care să le pună în CV, cu care să mergi să te angajezi, angajatorul să îți dea un post conform valorii tale (adică Ø) și să fii condamnat la o viață în care faci ceea ce te-a pus primul tău patron să faci.

Ar mai trebui să treacă câteva generații pentru ca timpul să șteargă comunismul și orientarea cantitativă din conștiința noastră socială.