One Article

Despre Lume

Hai să facem un experiment social

Posted by Andrei Ionita on
Hai să facem un experiment social

Îți propun o chestie pe care sa o experimentezi atunci când simți ca nu te ridici la înălțimea așteptărilor celor din jurul tau: Părinți, superiori ierarhici, iubit, etc.

Ești pregătit? E cat se poate de simplu! Mai simplu decât 1+1 și totuși genial când vine vorba de a crește încrederea în tine și de a-ți face viața mai frumoasă. Așadar, ești pregătit? Iată ce trebuie să faci:

Pentru câteva zile pronunță greșit niște cuvinte. Eventual niște cuvinte uzuale. Eu prefer hî și mî  sau miscelanios. O să vezi cum nimeni din jurul tău nu te corectează, deși se uită ciudat la tine, semn că au înțeles că faci o greșeală prostească, dar nu vor să îți spună.

Acum după ce ai făcut asta, întoarce-te pe acest blog și spune-mi două argumente pentru care ar trebui să îți pese de părerea unor oameni care nu îți împărtășesc părerea lor despre tine 🙂 Eu n-am reușit să găsesc până acum, dar cu fiecare încercare eșuată, mă simt mai bine cu mine. Iar dacă ți-e frică să nu cumva să cazi în extrema opusă, citește acest post. Are suficient de mult sens încât să echilibreze lucrurile.