2Parale suspendat în AdWords

2Parale suspendat în AdWords

Dacă desfășori campanii de marketing afiliat prin intermediul 2Parale cu ajutorul AdWords probabil ai observat că sistemul nu mai funcționează, campania afișând mesajul din imaginea de mai jos.

2parale suspendat AdWords

 

Ai crede probabil că ai făcut ceva care contravine politicii lor. Eu așa am crezut. Și am contactat suportul AdWords pentru a afla mai multe detalii despre politica încălcată, ca să văd ce pot face.

Răspunsul celor de la AdWords este că nu am nici un site suspendat și că domeniul 2parale.ro este problematic. Așadar, cei de la 2Parale ar trebui să ia legătura cu ei.

Va urma….

UPDATE: Cei de la 2Parale s-au mișcat repede și s-a rezolvat.

 


Andrei Ionita

http://aionita.eu

Îmi place marketingul online, practic marketing afiliat și studiez <a href="http://sociologiaconsumului.wordpress.com/" title="Masterat Sociologia consumului și marketing" rel="nofollow">Sociologia Consumului și Marketing</a>. Îmi plac oamenii îndrăzneți, așadar nu ezita să intri în contact cu mine sau să te abonezi la NewsLetter.

Comments ( 4 )

 1. Replymamicamea.ro
  Si de ce ar putea cineva bana un domeniu in adwords? Poate a fost promovat continut adult prin adwords (sunt si sex shopuri in 2parale) sau .........
  • AuthorAndrei Ionita
   Motivele sunt mai multe, printre care vânzarea de fake-uri, conținut de proastă calitate sau făcut să trimită traficul în altă parte, etc. Mai multe detalii poți citi aici: https://support.google.com/adwords/answer/1704383
 2. ReplyYamasha
  la citirea titlului credeam ca gata, au renuntat si ei ca profitshare la adwords...
  • AuthorAndrei Ionita
   S-a rezolvat între timp.