Partea ciudată a internetului – Coșuri Gigant

Partea ciudată a internetului – Coșuri Gigant

Ogrish, Rotten, Efukt. Ce au toate chestiile astea în comun? Selectează pentru tine, utilizator de internet din ce în ce mai greu de satisfăcut, tot felul de tâmpenii pe care altfel nu ai putea să le vezi în realitate. Sau pe care dacă le-ai vedea, n-ai mai fi așa de încântat de ele în realitate.

Recent, Youtube s-a alăturat celor trei în topul preferințelor mele din domeniul scârboșeniilor. Chestiile din playlistul de mai jos sunt cele mai mari coșuri pe care le-am găsit pe internet. Și-am văzut câteva, pentru că genul ăsta de videoclipuri dau un fel de dependență ciudată. Mă rog, unele nu sunt coșuri, ci chisturi sebacee infectate. Bleah. Sau Wow.

 


Andrei Ionita

http://aionita.eu

Îmi place marketingul online, practic marketing afiliat și studiez <a href="http://sociologiaconsumului.wordpress.com/" title="Masterat Sociologia consumului și marketing" rel="nofollow">Sociologia Consumului și Marketing</a>. Îmi plac oamenii îndrăzneți, așadar nu ezita să intri în contact cu mine sau să te abonezi la NewsLetter.

Comments ( 6 )

 1. ReplyMihai Krieger
  Dacă puneai un clip cu căcat, era mai puțin scârbos.
 2. ReplyDana Lalici
  Ce scarbosenie! Primul chiar nu-mi vine a crede ca e real!
 3. ReplyAuthorAndrei Ionita
  @Mihai și Dana: Și totuși n-ați rezistat tentației și v-ați uitat :))
 4. Replymarius
  Bleah!
 5. ReplyDana Lalici
  Andrei, am citit eu undeva o vorba. ZIcea: "pot sa rezista la orice, in afara de tentatie". :)
 6. ReplyRăcă
  Cand am vazut prima data un astfel de filmulet mi s-a zbarlit pielea de parca a fi asculat ceva de la Celine Dion. SI da m-am uitat dupa la o tona de astfel de filmulete dar nu stiu de ce pentru ca nu sunt chiar pe placul meu aceste gogosi infuriate.