Despre


Despre

Salut!

Ma numesc Andrei Ioniță și îți mulțumesc pentru timpul acordat acestei pagini.

Am 23 de ani, cred despre mine că sunt foarte tare și-mi plac situațiile în care mi se demonstrează că nu sunt atât de tare pe cât mă cred. Citind fraza anterioară, îmi dau seama că îmi plac frazele cu o topică alambicată. Lucrez la asta.

Contact

Răspund la 0724.587.421 sau andrei punct ionita arond outlook.com

Școală

UPDATE: Sunt absolvent de Publicitate, acum sunt înscris la un program de master al Universității București, numit Sociologia Consumului și Marketing. 

Merg încă la SNSPA. Este una dintre dezamăgirile mele, oricât frumos ar fi sunat Publicitate după ce am terminat liceul.

În schimb, mi-a deschis apetitul pentru marketing, sociologie și online, așa că acum știu ce vreau să fac mai departe.

Activitate

Am lucrat de la 19 ani, atunci când am simțit că banii părinților mei nu sunt suficienți. Vreme de un an de zile am făcut sondaje de opinie prin telefon.

Apoi m-am angajat în departamentul de customer care al unui magazin online, unde am avut ocazia să dau cu nasul de industria e-commerce din România, de mediul corporatist și de o mână de oameni extraordinari.

Mi-am dat demisia 6 luni mai târziu pentru că m-am plictisit și pentru a-mi termina lucrarea de licență.

Acum desfășor un proiect bazat pe afiliere care începe să prindă contur și să producă bani. Îl poți vedea aici: www.maller.ro și poți cumpăra lucrurile recomandate acolo. Promit să mă gândesc la tine când îmi voi cumpăra caramele.

Am fost online sales & marketing representative. Am plecat relativ repede și m-am angajat pe o poziție relativ similară la o multinațională din top 20 după cifra de afaceri, unde am adunat capital pentru ceea ce urma să vină

Planul pe termen scurt este înființarea unei agenții de marketing online – 4RT Interactive

Mă ocup acum de managementul unei agenții de web development și marketing online.

S-a ivit ocazia de a face marketing B2B pentru o firma care are ca obiect de activitate prestarea de servicii adresate persoanelor juridice. Sunt lucruri de învățat și e o trecere de la marketing strict online la marketing generalist.

Contactează-mă pentru mai multe detalii!