Priorități: Diploma vs. Cunoștințe

Priorități: Diploma vs. Cunoștințe

Certificat de șmecher

și când zic cunoștințe mă refer la chestii pe care le aduni în creier și apoi le scoți în lume ca să îți atingi scopurile.

Certificat de șmecher

Google Organizează și anul ăsta Online Marketing Academy. Este un curs de SEM pentru studenți, absolut gratuit, la care eu m-am înscris pentru al doilea an consecutiv abia în al doilea semestru.

Au și o pagină, unde altundeva decât pe Google+, în care participanții pun întrebări referitor la program și chestii adminstrativ-gospodărești. Care crezi că e subiectul a 80% dintre întrebările de acolo. Ți-am dat deja răspunsul în titlu, nu te obosi să răspunzi.

Diplome, diplome și condițiile de obținere a diplomelor. Nimic despre aplicarea cunoștințelor, oportunități de angajare sau despre cum să faci ceva cu chestiile pe care le înveți acolo. Nu. Pur și simplu diplome pe care să le pună în CV, cu care să mergi să te angajezi, angajatorul să îți dea un post conform valorii tale (adică Ø) și să fii condamnat la o viață în care faci ceea ce te-a pus primul tău patron să faci.

Ar mai trebui să treacă câteva generații pentru ca timpul să șteargă comunismul și orientarea cantitativă din conștiința noastră socială.

Andrei Ionita

http://aionita.eu

Îmi place marketingul online, practic marketing afiliat și studiez <a href="http://sociologiaconsumului.wordpress.com/" title="Masterat Sociologia consumului și marketing" rel="nofollow">Sociologia Consumului și Marketing</a>. Îmi plac oamenii îndrăzneți, așadar nu ezita să intri în contact cu mine sau să te abonezi la NewsLetter.

Comments ( 3 )

 1. ReplyYamasha
  Interesant. O sa caut si eu sa vad ce si cum. Nu strica ceva informatii in plus.
 2. ReplyEmil
  Am participat si eu anul trecut la Google OMA si da, e exact cum ai zis tu, comunitatea OMA atat cea nationala cat si cea locala (in cazul meu Timisoara) aveau aceasi problema existentiala: "Cand se dau diplomele".
  • AuthorAndrei Ionita
   @Emil: Nu stiu despre tine, mie nu mi-a cerut nimeni diploma. In schimb, ca urmare a participării la OMA si a cunostintelor acumulate, am castigat direct sau indirect in astia doi ani, undeva peste 7000 de Euro. Puțin îmi pasă de diplomă, atâta timp cât ROI-ul e pozitiv.