Filme de weekend: Hotel Transylvania

Filme de weekend: Hotel Transylvania

De multa vreme n-am mai vazut o comedie atat de buna incat sa merite povestita. As putea spune ca nu se mai fac filme ca pe vremuri dar ar fi o prostie din partea mea. Adevarul este ca nu mai sunt in target. Filmele sunt la fel ca inainte, numai ca e destul de greu sa razi la o scena in care actorul cade pe scari atunci cand nu mai ai doisprezece ani.

Asta e motivul pentru care imi plac filmele animate: Nu ai asteptari foarte mari si nici nu ajungi sa realizezi la sfarsitul filmului ca iar ai pierdut o ora si jumatate urmarind o comedie romantica siropoasa.

Hotel Transylvania e o animatie amuzanta, despre un Dracula antreprenor care conduce un hotel dedicat monstrilor, ferit de ochii lumii. Mai mult, este si un tata supra-protector. In rest, glume bune, scenaristi cu o imaginatie bogata si umor de situatie provenit din perspectiva monstrilor speriati de oameni.

Desigur, mergi la cinema sau cumpara DVD-ul, nu descarca varianta 1080p.BluRay.x264.Rosubbed de pe site-ul preferat de torente. 🙂


Andrei Ionita

http://aionita.eu

Îmi place marketingul online, practic marketing afiliat și studiez <a href="http://sociologiaconsumului.wordpress.com/" title="Masterat Sociologia consumului și marketing" rel="nofollow">Sociologia Consumului și Marketing</a>. Îmi plac oamenii îndrăzneți, așadar nu ezita să intri în contact cu mine sau să te abonezi la NewsLetter.