Lebedele din Parc

Lebedele din Parc

Prietenei mele îi plac foarte tare lebedele. Și mie îmi plac, considerându-le incomparabil mai gustoase decât gâștele.

Adevărul e că sunt drăguțe, mai ales că unele dintre ele sunt chiar sociabile. Atât de sociabile încât vin să-ți mănânce din mână, iar dacă le aduci pâine, ți-ai bătut joc de bucuria copilașilor de la grupa pregătitoare care se cred atractivi cu un pumn de iarbă de pe marginea lacului. Hehe, fraierușii…

Însă, deși e jumătatea lunii aprilie, lebedele n-au ajuns în parcurile din București. Și mă întrebam, oare unde se duc lebedele când se duc. Presupun că nu migrează, câtă vreme stau o vară întreagă în aceeași baltă fără să se miște. Și dacă cineva le duce într-un loc călduros pe perioada iernii, când le vor aduce înapoi.

Oricum dacă îți plac lebedele și vrei să le hrănești în liniște, îți recomand Parcul Bordei, mult mai puțin populat și mai silențios decât fratele său mai mare, Herăstrău.

Fotografia Furată de la București Optimist.


Andrei Ionita

http://aionita.eu

Îmi place marketingul online, practic marketing afiliat și studiez <a href="http://sociologiaconsumului.wordpress.com/" title="Masterat Sociologia consumului și marketing" rel="nofollow">Sociologia Consumului și Marketing</a>. Îmi plac oamenii îndrăzneți, așadar nu ezita să intri în contact cu mine sau să te abonezi la NewsLetter.