Maggi Ideea Zilei – Crocant La Cuptor

Maggi Ideea Zilei – Crocant La Cuptor

Cred că pe vremuri nu exista nimic mai țigănesc decât inimioarele alea de la Magi afișate în geamul oricărei gospodine. Găseai inimioare la etajul 1, la etajul 10, pe străduțe înfundate sau în sate uitate de lume. Țin minte că am văzut pe vremea aia inimioare în Dridu – o comună pe drumul care leagă Bucureștiul de nimic.

Tocmai de-aia Maggi îmi e un brand foarte antipatic. Mai mult decât antipatic. Desigur, nu sunt în target, dar tot e oribil la auz firma Maggi.

Ideea zilei a fost totuși puiul crocant la cuptor. Un pesmet prin care tăvălești puiul după ce-l înmoi puțin într-un ou bătut bine. Plus niște praf pe care-l amesteci cu ketchup și maioneză și iese un sos dulce-acrișor.  Lui Ciprian nu i-a plăcut. Mie mi s-a părut că-i numa’ bun.

Vă recomand cu mare drag, cu condiția s-aveți o mamă lângă voi ca backup. Eu am fost aproape să-mi tai câteva degete încercând să tai bucățile de piept de pui așa încât să aibă 3 cm. După care mi-am dat seama că nu trebuie respectate motamo, căci puiul iese la fel de gustos(sunt nefrancofon, deci nu-mi sări în cap că n-am scris  bine) .

Ah, și am folosit un grătat normal, din acela cu gaură în mijloc, pe care l-am băgat cu totul în cuptor ca să nu mă mai chinui să curăț pesmetul căzut printre zăbrele.

Per total, recomand!


Andrei Ionita

http://aionita.eu

Îmi place marketingul online, practic marketing afiliat și studiez <a href="http://sociologiaconsumului.wordpress.com/" title="Masterat Sociologia consumului și marketing" rel="nofollow">Sociologia Consumului și Marketing</a>. Îmi plac oamenii îndrăzneți, așadar nu ezita să intri în contact cu mine sau să te abonezi la NewsLetter.